Bolt\

Filmek/könyvek

„Ló enciklopédia” - Alexander Nevzorov | Nevzorov Magas Iskola - Alexander Nevzorov | J.F.Pignon

Dr.Robert Miller | Lovas viccek | Győrffy - Villám András és Magyar Imre - Iskolalovaglás | dr. Gerd Heuschmann : Ne árts! | Philippe Karl : Lókiképzés - Dr.Robert Miller: Értsük meg a ló viselkedését

 

100 éve született Magyar Imre lovas testőr, spanyoliskolás főidomár, 8 - szoros bajnok, a magyar díjlovaglás örökös bajnoka!

Ebből az alkalomból egy könyvritkaság újra megjelenik!

22 év után nagyon szép, új kiadásban, bővített változatban újra megjelenik

Magyar Imre és Győrffy-Villám András spanyoliskolás könyve,

„Idomító lovaglás, a Magyar Királyi Testőrség
Spanyol Lovas Iskolája”

címmel. A könyv a legmagasabb szintű ló kiképzés klasszikus módszertanát ismerteti, részletes leírással, idomítási útmutatóval az első futószárazástól a piaffe és a passzázs oktatásán át a nagydíjig. A föld feletti munkát, az iskolaugrások speciális tanítási módszerét külön fejezet mutatja be.
Dallos Gyula mesteredző, 25-szörös magyar bajnok, a díjlovaglás örökös bajnoka, egyetemi lovaglótanár az előszóban így jellemzi a művet :

„…Ezt a könyvet nem lehet egyszerűen azzal méltatni, hogy hiánypótló, ez a könyv egy lexikon, egy lovas biblia, amelyben minden benne van, és amelyet nem lehet eleget forgatni…”

Tisztelt Sporttársak!

A könyv korlátozott példányszámban jelenik meg, bolti ára cca. 5.200.-5.600.-ft lesz.
A napokban lehetőség van elővásárlásra, azaz a könyv megvételére a kiadás előtt. Így az ára 3.900.-ft, ( szerzői ár !!!) amelyet a nyomdai költségekre fordítok. Így karácsonyi ajándéknak is megvásárolható. A könyvet névre szóló ajánlással, dedikálva juttatom el a megrendelőknek.
( személyes átadás, postai küldés, stb. )
Részletesebb megbeszélés telefonon :20-928-2504, vagy e-mailban : villam48@t-online.hu

Lovasbarátsággal

Győrffy-Villám AndrásAz oldal tetejére