Bolt\

Filmek/könyvek

„Ló enciklopédia” - Alexander Nevzorov | Nevzorov Magas Iskola - Alexander Nevzorov | J.F.Pignon

Dr.Robert Miller | Lovas viccek | Győrffy - Villám András és Magyar Imre - Iskolalovaglás | dr. Gerd Heuschmann : Ne árts! | Philippe Karl : Lókiképzés - Dr.Robert Miller: Értsük meg a ló viselkedését

Felhívjuk a Kedves Vásárlók figyelmét, hogy a Boltban található termékek szín és darabszám szerinti elérhetőségével kapcsolatban kérjük mindig érdeklődjenek telefonon vagy e-mailben!


Nevzorov Magas Iskola - Alexander Nevzorov Megrendelem >>

Ez a film hivatalos kiadványa a Nevzorov Magas Iskolának. Bemutatja és elmagyarázza az elveket, amelyek mentén az oktatás folyik. Az egyes részek a következők:
*Összeszedés* *Fegyelmezettség* *Futószárazás* *Nyakmadzag* *Érintés* *Magabiztosság*

A ló, fájdalom okozás nélküli képzése valóban magas szintu lóhoz értést szükségeltet. A film nem egy oktató film, viszont bemutatja, hogy a módszer működik és valódi. Mindezidáig úgy tunt, hogy a tradicionális lovas iskolák bonyolult és nehéz feladatai nem hajthatóak végre zablák vagy kötofékek nélkül. Beleértve a fegyelem és a tökéletes összeszedettség elérését. Az iskola szereteten és bizalmon alapuló módszere segítségével mindez lehetséges.
A film részletesen elmagyarázza a folyamatokat és azt, ahogyan azok hatnak a ló izomzatára, mozgására, és statikájára a különböző feladatok végzése során.

Az iskola figyelmeztet mindenkit, hogy a filmen látott feladatokat csak az iskola módszerének teljes körű elsajátítását követően szabad végrehajtani és gyakorolni. A filmen látható ló és ember közötti kapcsolat imitálása az említett tudás elsajátítása nélkül az ember és a ló számára egyaránt veszélyes lehet.

A film előzetese a következő helyen tekinthető meg: Előzetes
A film játékideje kb. 43 perc.
Színes
Nyelv: Angol/orosz
Magyarországi hivatalos forgalmazó: Mészáros Gyula Megrendelem >>
Ára: 6.000,-

A feltüntetett árak az Euro árfolyama szerint változhatnak, ezért csak tájékoztató jellegűek! Kérjük mindig érdeklődjön az aktuális árak után e-mailben vagy telefonon!

A feltüntetett árak ÁFA-sak, viszont a kezelési, csomagálási és postai költségeket nem tartalmazzák, mivel azok egyedien eltérőek!

Az oldal tetejére