Bolt\

Filmek/könyvek

„Ló enciklopédia” - Alexander Nevzorov | Nevzorov Magas Iskola - Alexander Nevzorov | J.F.Pignon

Dr.Robert Miller | Lovas viccek | Győrffy - Villám András és Magyar Imre - Iskolalovaglás | dr. Gerd Heuschmann : Ne árts! | Philippe Karl : Lókiképzés - Dr.Robert Miller: Értsük meg a ló viselkedését

Felhívjuk a Kedves Vásárlók figyelmét, hogy a Boltban található termékek szín és darabszám szerinti elérhetőségével kapcsolatban kérjük mindig érdeklődjenek telefonon vagy e-mailben!

Hívhatjuk őt bárkinek, „trénernek”, „idomárnak” vagy „suttogónak”. Mivel Ő egy kicsit mindegyik. Aki találkozik vele, nem tud észrevétlenül elmenni mellette. Kisugárzása és lovakkal való bánása magával ragad mindenkit.
Akár a porondon van, akár a legelőn, Jean-Francois Pignon mindig lovai mellett található, mivel Ő már egyike lovainak. Amikor, pedig lovai társaságában láthatjuk irigylésre méltóan elveszni, már-már úgy érezzük, hogy csodát látunk.

A most megjelent könyvet annak a hölgynek köszönhetjük, akivel Jean-Francois megosztja életét és szenvedélyét. Nyomon követhetjük legelső lépéseit, bepillanthatunk emberi hétköznapjaiba és átélhetjük a reflektorfényben levő „sztár” fent és lent élményeit egyaránt.
Megosztja velünk a lovak iránt érzett hatalmas szeretetét, tapasztalatát és a „Táncolj vele!” című film forgatásának élményeit.
Legvégül, pedig nyomdokaiba léphetünk és elsajátíthatjuk a szabadon idomítás alapjait, amely hosszú évek munkájának, sikereinek és kudarcainak gyümölcse.

A könyv kiadója garantálja, hogy a könyv oldalait klórmentes anyaggal fehérítették. A papír gyártásához szükséges alapanyagot Fenntartható gazdálkodású erdőből szerezték be. A nyomtatáshoz használt tinta, pedig növényi eredetű!
A kiadó komoly elkötelezettje a napi szintű természet- és környezetvédelemnek!
A könyv angol, német és francia nyelven kapható!

Jean-Francois Pignon könyve és dvd-je az alábbi e-mail címen postai utánvéttel megrendelhető!

Megrendelem >>

A tárgy részbe kérem beírni, hogy Könyv vagy DVD; vagy Könyv és DVD, illetve a könyvnél kérem megjelölni, hogy angol, német vagy francia nyelven kéri!

J.F. Pignon DVD (2009-es) 7.000 Ft-
A feltüntetett árak ÁFA-sak, viszont a kezelési, csomagálási és postai költségeket nem tartalmazzák, mivel azok egyedien eltérőek! 14.000 Ft

A feltüntetett árak ÁFA-sak, viszont a kezelési, csomagálási és postai költségeket nem tartalmazzák, mivel azok egyedien eltérőek!

A feltüntetett árak az Euro árfolyama szerint változhatnak, ezért csak tájékoztató jellegűek! Kérjük mindig érdeklődjön az aktulis árak után e-mailben vagy telefonon!

____________________________________________________________________________________________________

A világhírű J.F.Pignon dvd-je megvásárolható!!!

A 2008-as OTP Lovas Világkupa fordulón a Papp László Arénában látott és hatalmas sikert aratott világhírű J.F. Pignon dvd-je megvásárolható.

7.000 Ft(+posta + kezelési költség) Az ár az ÁFA-t tartalmazza! Vásárlás módja e-mailes rendelést követően utánvéttel. Megrendelem >>

A feltüntetett árak az Euro árfolyama szerint változhatnak, ezért csak tájékoztató jellegűek! Kérjük mindig érdeklődjön az aktuális árak után e-mailben vagy telefonon!

Az oldal tetejére