Bolt\

Filmek/könyvek

„Ló enciklopédia” - Alexander Nevzorov | Nevzorov Magas Iskola - Alexander Nevzorov | J.F.Pignon

Dr.Robert Miller | Lovas viccek | Győrffy - Villám András és Magyar Imre - Iskolalovaglás | dr. Gerd Heuschmann : Ne árts! | Philippe Karl : Lókiképzés - Dr.Robert Miller: Értsük meg a ló viselkedését

Felhívjuk a Kedves Vásárlók figyelmét, hogy a Boltban található termékek szín és darabszám szerinti elérhetőségével kapcsolatban kérjük mindig érdeklődjenek telefonon vagy e-mailben!


Alexander Nevzorov - Ló Enciklopédia II. ÚJ!!!! 10.500,-

„Ló enciklopédia” - Alexander Nevzorov Megrendelem >>

A „ló enciklopédia” egy olyan film, amely bemutatja azt a brutalitást, ahogyan az ember a történelem során bánt és napjainkig is folyamatosan bánik a lovakkal. Továbbá azokat a durva módszereket, amelyekkel az ember a lovat kontrolálja. Amelyeket ma egyszerűen „tradicionálisnak” nevezünk.

Ugyanakkor a film elmagyarázza és bemutatja, hogy mi minden lehetséges a lovakkal, mindenféle erőszak nélkül, a ló szabad akaratából, teljes bizalom mellett.

A „Ló enciklopédia” első része egy bevezető. Részletesen tanulmányozza a ló és ember történelmi kapcsolatát.
Sok-sok száz évvel ezelőtt az ember egyszerűen beleszeretett a természet eme csodálatos lényébe, a lóba. Miután beleszeretett mindent megtett annak érdekében, hogy ez a csodálatos és erős állat a tulajdonává váljon. És a lovat elátkozta azzal, hogy az emberrel és annak szabályai szerint éljen. A ló sorsát különböző emberi hitek, tévhitek és gyakran - mondvacsináltan persze - Istentől származó utasítások határozták meg. Ebből kifolyólag a film első epizódját Nevzorov „Hit” – nek nevezte el.

A ló viszont egy szabadságszerető állat, amely teljes mértékben utálja a rabságot! Ez az oka annak, amiért a ló sosem szerette az embert igazából és mindig is szabadulni akart tőle és akarna ma is, ha nem tartaná azt bezárva, illetve vezetné folyamatosan vezető és kantárszár végen. Csak nehogy elszökjön. Az ember számtalan módszert talált ki annak érdekében, hogy a lovat magánál tartsa. Több ezer kis gyár és műhely működik világszerte, amely az erőszak különböző eszközeit gyártja, amelynek a segítségével az ember, - becsapva magát a kapcsolat valódiságában - a lovat kontrolálja. Ezek olyan zablák, amelyek furmányos gyártásuknál fogva képesek a ló szájának különböző részeiben fájdalmat okozni. De ugyanúgy ide tartoznak a különböző sarkantyúk és egyéb, fájdalmat okozó és a ló szabad mozgását korlátozó eszközök. Ezért a rendező, filmjének második epizódját „Vas”-nak nevezte el.

A film előzetese a következő helyen tekinthető meg: Előzetes
A film játékideje kb. 2x52 perc.
Színes
Nyelv: Orosz/angol felirattal
Magyarországi hivatalos forgalmazó: Mészáros Gyula Megrendelem >>
Ló Enciklopédia I. DVD : 5000.-
Ló Enciklopédia II. DVD: 8500.-
Magasiskola Alapjai DVD: 6000.-
Nevzorov 3 DVD-je együtt AKCIÓ! 18.000.-

A feltüntetett árak az Euro árfolyama szerint változhatnak, ezért csak tájékoztató jellegűek! Kérjük mindig érdeklődjön az aktuális árak után e-mailben vagy telefonon!

A feltüntetett árak ÁFA-sak, viszont a kezelési, csomagálási és postai költségeket nem tartalmazzák, mivel azok egyedien eltérőek!

Az oldal tetejére