Follow mgyJulius on Twitter
Mészáros Gyula
+36 20 576 50 50
natural-horsemanship@mgy.hu


Ugyan az "Ismerj meg" című részben elolvasható indíttatásom, lovas múltam és jelenem, mégis úgy érzem, hogy Honlapomhoz egy általános leírást, útravalót kell szolgáltassak, a következő néhány mondatban.

Honlapomon:

Bemutatom mindazokat a személyeket, eseményeket, akik segítették visszaigazolni hitemet.
Értelmezni és rávilágítani arra, hogy mindig is két út volt. A helyes és a helytelen, azaz a természetes és természetellenes.
Bátorítani és segítséget nyújtani mindazoknak, akik elítélik a lovak elleni bármilyen nemű méltatlan bánásmódot, erőszakot és durvaságot.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Megjelent az várva várt könyv, amely minden lovasnak ott kell legyen a polcán! A könyv annak a Dr. Robert M. Millernek az egyik legfontosabb munkája, aki olyan embereket és munkáikat ismertette meg a Világgal, mint pl.: Pat Parelli, Eitan Beth-Halachmy. A könyv azokat a viselkedéstani alapokat írja le, amelyek a ló fajba tartozó valamennyi egyedre egytől egyig jellemzőek és lehetővé teszik megértésükön keresztül a lovak életének jobbá tételét, a velük való kommunikáció tökéletesítésén keresztül!! Ameddig régen a lovaglás, a lóval való kommunikáció csak néhány kivételes érzéssel bíró emberek "kiváltsága" volt, ma ez szélesebb rétegek számára válik elérhetővé és lehetségessé tudás fejlesztésén keresztül! A könyv Iskolánk alaptananyagát képezi! Mint a könyv lektora sok szeretettel ajánlom Mindenkinek!

"mgy" Gyula Mészáros

Részletek >>

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kiemelt hírek:
2013.09.20
Friss! Őszi "mgy" programok  tovább >>
2013.08.17
Nemzetközi Csikóelindító Bajnokság Mészáros Gyula Bemutatóval és számtalan színvonalas szakmai esemény tovább >>
2012.06.11
ÚJ! Video - 2011 év képekben>>  tovább >>
2012.06.11
Az Alföldi Állattenyésztési Napokon a Pannon TV által készített összefoglaló interjú Mészáros Gyulával a 13:03 perctől. tovább >>
   

"Ritkaság számba megy, hogy fiatal és igéretes tehetséggel találkozzon az ember. Számomra úgy tűnik, amikor Mészáros Gyulát látom lovakkal foglalkozni, mintha maga is ló lenne!"

Eitan Beth-Halachmy, Cowboy Dressage (www.cowboydressage.com)

   

DVD-k és könyvek Akciója!!
Részletek >>

 

A központi táborok helyszine: Mészáros Gyula Iskolájának Új központja:

Erdőkertes

Koordináták: Szélesség: 47 fok 40'55"; Hosszúság: 19 fok 20' 26"

 

 

Ne felejtsük el soha:

"A lovak többet érdemelnek!"